Behandeling

Veranderingen vinden zelden plaats in de therapieruimte, maar wel tussen de sessies door. Ze gebeuren als je iets meeneemt, blijft nadenken en misschien een kleine stap in een andere richting zet.

Mijn eerste prioriteit is je op je gemak stellen als je met mij praat. Vervolgens kijken we wat jij uit de sessies wilt halen, waarna we samen plannen hoe we tijdens onze gesprekken het maximale voor jou kunnen bereiken.

Ik combineer bewezen cognitieve gedragstherapie (CGT)- en Acceptance en Commitement Therapie (ACT)-interventies met aspecten uit de kunst, muziek en mindfulness. Ik zet hierbij mijn brede kennis in over de fysieke en geestelijke gezondheid aan de ene kant en over de biochemie van bewustzijnsveranderende middelen aan de andere kant. Ook pas ik mijn communicatiestijl en de inhoud van de sessies aan op de door jou gewenste denkstijl, zowel verbaal als visueel.

Mijn doel voor elke sessie is dat je na afloop iets meeneemt: een nieuwe gedachte of een ander gevoel, of dat je gemotiveerd bent voor een andere gang van zaken.

Mijn werkwijze


Behandeling

Dinsdag 8:30 – 17:30 Den Haag

Woensdag 7:00 – 15:00 Leiden (ook avondafspraken mogelijk)

Maandag, Woensdag en Zaterdag Online: (ook avondafspraken mogelijk)


Kennismakingsgesprek 30 min

Individuele sessies 60 min/90 min

Online groepssessies (kleine groepen – 4 deelnemers)

gratis

€75/€100

Zie details

De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Soms heb ik de mogelijkheid om een bepaald aantal sessies tegen een gereduceerd tarief aan te bieden.

Zit je in een moeilijke financiële situatie en kun je de volledige kosten niet betalen, neem dan contact met mij op om de actuele mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op om een gratis kennismakingsgesprek te boeken

Wil je op de hoogte blijven van mijn aanbod? Abonneer je hier op mijn maandelijkse nieuwsbrief.