Nieuwsbrief november 2022

Nieuwsbrief november 2022

Lifeinmymind – Psychologiepraktijk voor JOU, niet voor je problemen

In deze nieuwsbrief:

→ Relatietherapie
→ Actuele kortingen

→ Voedings- en leefstijladvies voor jong en oud

→ Webwinkel updates
→ Foto van de maand

Nieuw in mijn praktijk – Relatietherapie bij middelengebruik en/of ADHD

Als je voelt dat je relatie de herfst is ingegaan, hoeft dat niet te betekenen dat er een koude winter op komst is. Geef jullie relatie een nieuw begin en laat de schoonheid van jullie herfstkleuren stralen

Hebben jullie het gevoel dat jullie eigen middelengebruik (alcohol, andere drugs, medicijnen) en/of dat van jullie partner jullie relatie heeft veranderd? Misschien waren vroeger festivals, feesten of ontspannen met een drankje/blowtje dat wat jullie een gevoel van verbondenheid en vertrouwdheid gaf? Maar nu leidt jullie gebruik tot frequente ruzies en een gevoel van eenzaamheid? Of misschien houd je je gebruik geheim voor je partner en vraag je je tegelijkertijd af of dit geheim jullie relatie schaadt? Komen jullie vaak in verschillende en/of schijnbaar onvoorspelbare stemmingswisselingen terecht? Maken jullie ruzie over welk gedrag onder invloed nog “normaal” is of hebben jullie verschillende belevingen van jullie gedrag onder invloed? Hebben jullie de indruk dat één van jullie de ander meesleept in (meer/ongewenst) gebruik?

Hebben jullie allebei of één van jullie AD(H)D, en voelt dit als een belasting voor jullie relatie? Hebben jullie vaak ruzie over verschillen in jullie manier van plannen en organiseren, in punctualiteit, betrouwbaarheid, prioriteiten stellen, slaappatronen? Maken jullie ruzie over jullie definities van chaos en orde, over planning en spontaniteit, over de “juiste” balans tussen werk en privé, over het uitstelgedrag van je partner? Komen jullie vaak in verschillende en/of schijnbaar onvoorspelbare stemmingswisselingen terecht?

Of ken je iemand die vergelijkbare situaties meemaakt in hun relatie?

Lees hier meer!


Gezonder het nieuwe jaar in – actuele kortingen

Ben je nog gelukkig in je relatie met drank/drugs?

Als je voelt dat de tijd gekomen is om iets aan je gewoonten te veranderen, of als je er nog steeds over twijfelt dan kom in actie!

Voor 31 januari 2023 krijg je 15-20% korting!


Leer NutrEATious kennen: Voedings- en leefstijladvies voor jong en oud

Diegenen die bij mij op de praktijk zijn geweest, hebben het al aan de wand kunnen zien hangen: de flyer van NutrEATious. NutrEATious is de praktijk van Zsuzsi Farago, natuurvoedingsadviseur, kindervoedingscoach en stressologe. Zsuzsi is gedreven om bewustwording te creëren omtrent de kracht van voeding en leefstijl, preventief of bij klachten, ook zeer zeker bij stress en depressie. Zij doet dit empowered vanuit haar eigen ervaring, en nu ook vanuit de positieve terugkoppeling die zij van haar klanten krijgt. Haar boodschap is: ‘De weg naar gezondheid hebben wij zelf in de hand!’ Daar kan een beetje hulp en begeleiding bij nodig zijn. Want hoe verander je dan je eetpatroon? Wat is voor het menselijke lichaam de juiste voeding? Hoe lekker koken met verse ingrediënten zonder toegevoegde industriële smaakmakers? Zsuzsi helpt jou op een praktische manier, zonder oordeel, en kijkt altijd samen met jou hoe de doelen te bereiken zijn. In haar ervaring zijn kleine stappen en de macht van kennis de sleutel tot verandering. Kennis om te begrijpen wat voeding en leefstijl met het lichaam doet. Het kan namelijk ondersteunend werken of het kan een ontstekingsbevorderend klimaat creëren. Ben je geïnteresseerd om met Zsuzsi aan de slag te gaan?

Tot het einde van het jaar zijn er mooie kortingen op haar pakketten en als je client bent bij mij ontvang je nog eens extra 5% korting!

Bezoek voor de mogelijkheden www.nutreatious.nl 


Webwinkel updates

  • Ondanks de drukke en stressvolle laatste maanden heb ik toch tijd gevonden om enkele creatieve ideeën die door mijn hoofd spookten vorm te geven.

Bekijk en bestel hier mijn kerstkaarten met een andere boodschap – want al je emoties mogen zijn!

  • Wil je de Dry January uitdaging aangaan of ken je iemand die dat wil doen?

Ik heb ook een zelfgemaakte kalender voor jou of je vrienden! Deze kalender begeleidt je elke dag met informatie, ideeën, motivatie en aanmoediging, vragen en kleine taken niet alleen om een maand lang te stoppen met drinken, maar ook om nieuwe dingen in je leven te brengen en meer over jezelf te leren. Of je nu wel of niet helemaal nuchter ben aan het eind van de maand, zul je een gezondere maand hebben gehad en meer over jezelf hebben geleerd.


Foto van de maand – Diversiteit

Deze zomer heb ik op de Floriade geleerd in hoeveel verschillende vormen en kleuren een paprika kan groeien. Echt bizar! Want meer dan 40 jaar dacht ik bij paprika’s aan rood, geel, oranje, puntig of “gewoon”.

En toen besefte ik ineens ook dat deze paprika errvaring een heel gewone ervaring is van ons allemaal: diversiteit is overal om ons heen, maar we merken er op de automatische piloot bijna niets van. We gaan door het leven denkend in de categorieën die we ergens in onze hersenen hebben opgeslagen. En we proberen iedereen en elke ervaring in een van die categorieën te stoppen. Deze manier van denken bespaart vaak tijd, maar gaat ten koste van de wonderen die in onze diversiteit verborgen liggen.


In de volgende nieuwsbrief:

→ Nieuwe praktijklocatie vanaf februari 2023
→ ADHD Coaching

Contact

Volg Lifeinmymind op Linkedin

Nieuwsbrief afmelden